Kurser og Events / Chokoladekursus

Chokoladekursus

Tempereringskursus hos Mortens Chokolade

Temperering af chokolade har fået ry for at være en mindre videnskab og utrolig svært at kaste sig ud i, men med chokolademagerens få tips og tricks er det slet ikke så svært.

Chokolademager Morten Aagaard guider deltagerne gennem tempereringsprocessen og fortæller om, hvorfor det er vigtigt at temperere chokoladen og de forskellige tempereringsmetoder.

Efter en grundig introduktion arbejder deltagerne selv med tempereringen, mens chokolademageren hjælper og vejleder.

Fokus på dette kursus er at få en flot og blank chokolade med det rigtige knæk. Der arbejdes med fyldte chokolader – og deltagerne tager sin egen chokoladeproduktion med hjem.
 
Undervejs er der mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader.

Varighed: 3 timer.
Niveau: Begynder.
Pris: 635 kr. / 785 kr. (inkl. Mortens bog om chokolade).
 
Respekter venligst: aldersgrænsen for deltagelse er 15 år.

Husk forklæde og beholder til chokoladen.
 
Du finder billetter her:
 
 
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35