Sortiment / Allergener

Allergener

Her finder du oversigt over allergener i Mortens chokolade.
 
Mørk chokolade
Ingredienser: kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgator: sojalecithin, naturlig vanille aroma. Kan indeholde spor af mælk Kosher

Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 2343/560
Fedt 39 g
Heraf mættede fedtsyrer 23 g
Kulhydrat 43 g
Heraf sukkerarter 40 g
Protein 5,4 g
Salt 0,01 g
 
Lys chokolade
Ingredienser: sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vanille aroma.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 2356/563
Fedt 36 g
Heraf mættede fedtsyrer 22 g
Kulhydrat 51 g
Heraf sukkerarter 50 g
Protein 7 g
Salt 0,21 g
 
Hvid chokolade
Ingredienser: sukker, kakao fedt, tør sødmælk, emulgator: sojalecithin, naturlig vanille aroma.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) 2379/569
Fedt 36 g
Heraf mættede fedtsyrer 22 g
Kulhydrat 55 g
Heraf sukkerarter 55 g
Protein 6 g
Salt 0,21 g
 
- - -
 
Alle Mortens chokolader - undtagen det veganske sortiment - indeholder fløde (mælk).
Mortens flødeboller indeholder æg.
Mortens chokolade er håndlavet i et lille værksted. Det betyder at al chokolade kan indeholde spor af nødder.
 
Spørg efter alle allergener i det enkelte stykke chokolade i butikken.
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35