Kurser og Events / Chokoladekursus - marmor

Chokoladekursus - marmor

Tempereringskursus hos Mortens Chokolade
 
På dette kursus arbejdes der med temperering af chokolade på marmorplader. Denne teknik anses for at være ”den originale” tempereringsteknik.
 
Temperering af chokolade har fået ry for at være en mindre videnskab og utrolig svært at kaste sig ud i, men med chokolademagerens få tips og tricks er det slet ikke så svært.
 
 
Chokolademager Morten Aagaard guider deltagerne gennem tempereringsprocessen på marmor. Der vil også blive fortalt om de forskellige tempereringsmetoder, og forklaret hvorfor chokolademager Morten Aagaard arbejder med chokoladetemperering, på den måde han gør.
 
Efter en grundig introduktion arbejder deltagerne selv med tempereringen på marmorplader, mens chokolademageren hjælper og vejleder.
 
Fokus på dette kursus er at få teknikken på marmorpladerne til at fungere, så chokoladen opnår en flot og blank chokolade med det rigtige knæk.
 
Der arbejdes med fyldte chokolader – og deltagerne tager sin egen chokolade produktion med hjem.
 
Undervejs er der mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader sammen med en kop kaffe eller te.
 
Pris: 550 kr.
Varighed: 3,5 time
Råvarer: Betales på dagen: 190 kr./kg.
Niveau: Øvede, kendskab til chokoladetemperering er en fordel, men ikke et krav. Respekter venligst: Aldersgrænse: 15 år.
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Kongensgade 45, st. th., 5000 Odense C