Tempereringskursus hos Mortens Chokolade
Temperering af chokolade har fået ry for at være en mindre videnskab og utrolig svært at kaste sig ud i, men med chokolademagerens få tips og tricks er det slet ikke så svært.
Chokolademager Morten Aagaard guider deltagerne gennem tempereringsprocessen og fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tempererer chokoladen. Der bliver arbejdet med de forskellige tempereringsmetoder, og forklaret hvorfor chokolademager Morten Aagaard arbejder med chokoladetemperering, på den måde han gør. På dette kursus arbejdes der med podning-metoden og marmor-metoden.
Efter en grundig introduktion arbejder deltagerne selv med tempereringen, mens chokolademageren hjælper og vejleder.
Fokus på dette kursus er at få en flot og blank chokolade med det rigtige knæk. Der arbejdes med fyldte chokolader – og deltagerne tager sin egen chokolade produktion med hjem. Undervejs er der mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader sammen med en kop kaffe eller te.
Niveau: Begynder
Respekter venligst: Aldersgrænse: 15 år.
Du finder billetter til alle kurser og events hos Mortens Chokolade her: