Blog / Uhygge i chokoladebutikken

Uhygge i chokoladebutikken

Det er snart efterårsferie, og det betyder masser af uhygge og magiske begivenheder i Odense. Det glæder vi os til i chokoladebutikken, og vi er naturligvis med på legen.
 
 
Efterårsferien er lig med Magiske Dage i Odense. Hele byen fyldes op af magiske væsner og alverdens trylleri. Som sædvanligt er der spændende aktiviteter i Brandts-området.
 
Tjek MAGISKE DAGE og find hele programmet.
Både Kulturmaskinen og Studenterhuset har workshops.
 
CHOKOLADE MED MAGISKE EGENSKABER
Igen i år laver Mortens Chokolade magiske chokoladedyr. Så har du – eller en barnlig sjæl du kender – brug for flere magiske evner, så er muligheden der nu.
 
Chokoladefisken giver dig evnen til at svømme hurtigt, chokoladefrøen giver dig evnen til at hoppe højt og har du brug for at få folk til at forelske sig, så har vi en magisk chokoladeblomst netop med de evner.
 
De magiske chokoladedyr sælges fredag og lørdag i uge 42 foran chokoladebutikken.
 
 
VERDENS (MÅSKE) MEST UHYGGELIGE VARME CHOKOLADE
Allerbagerst i – øverst oppe på en hylde -chokoladebutikken har vi fundet en hel kasse fuld af magiske skeletter. Dem kommer vi i vores varme chokolade til Magiske Dage.
 
Rygtet siger - og vi aner ikke om det er rigtigt - at hvis man drikker varm chokolade med et kranium i, så kan man se spøgelser. Ægte spøgelser. Tør du prøve det? Vi tør godt!
 
Til Magiske Dage har vi lavet en børnevenlig udgave vores varme chokolade. Den er lavet på en blanding af lys og mørk chokolade – og vi serverer den med flødeskum og et chokolade-kranium på toppen. Kom og mærk magien! Vi sælger denne special-edition af vores varme chokolade fredag og lørdag i uge 42.
 
HALLOWEEN-FLØDEBOLLE-SPØGELSE
Nogen af skeletterne er også hoppet op på vores flødeboller. Det er vores populære spøgelses-flødeboller. De er med hvide chokolade og hindbærskum. Hvis du bider hovedet af flødebollen, så er den blod-rød inden i. Halloween-flødebollerne sælges til 50 kr. pr. pakke med 2 stk. De sælges fra tirsdag i uge 42 og resten af oktober.
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35