Kurser og Events / Heldagskursus

Heldagskursus

Med dette kursus får deltageren en grundig indføring i chokoladen - hele vejen rundt.
 
 
Chokolademager Morten Aagaard guider deltagerne gennem arbejdet med chokoladen og fortæller, hvorfor det er vigtigt at temperere chokoladen.
 
På kurset vil der blive undervist i:
  • De forskellige tempereringsmetoder.
  • Hvordan man laver fyld til chokoladen.
  • Hjemmelavet marcipan.
  • Flødeboller.
  • Dekoration af fyldt chokolade.
Efter en grundig introduktion arbejder deltagerne selv med tempereringen, mens chokolademageren hjælper og vejleder.
 
Fokus på dette kursus er, at deltagerne vil få de nødvendige færdigheder til at kunne arbejde med chokolade hjemme i deres eget køkken.
 
Deltagerne tager deres egen chokoladeproduktion med hjem.
 
Undervejs er der mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader sammen med en kop kaffe eller te.
 
Varighed: 7 timer. 
Niveau: Øvede / Begynder med køkkenerfaring.
Pris: 1.690 kr. / 1.840 kr. (inkl. Mortens bog om chokolade).
 
Respekter venligst: aldersgrænsen for deltagelse er 15 år.
 
Du finder billetter her:
 
 
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35