Dogmer hos Mortens Chokolade

Hos Mortens Chokolade arbejder chokoladmager Morten Aagaard for at skabe chokoladeoplevelser. Vi kalder det "HÅNDLADET KÆRLIGHED".
 
- Jævnlig prøver vi nye og spændende smage af i chokoladerne. Alt lige fra råvare i sæson til smagsvarianter der sender tankerne til fjerne himmelstrøg er inspiration i chokoladeværkstedet. For mig betyder det at vi kan pirre kundernes nysgerrighed og overraske deres sanser, siger chokolademager Morten Aagaard
 
 
 
I chokoladeværkstedet arbejdes der med tre dogmer som er grundstenen i chokoladeproduktionen. 
 
Personlig smag som kompas
Smag er individuelt fra person til person. Derfor er den personlige smag hos chokolademager Morten Aagaard kompasset for smagene i butikken. Det handler om at ramme den rette balance mellem fyldet og chokolade – altid med fokus på de bedste råvarer med den bedste smag.
 
Produktion og butik samme sted
En vigtig del af god chokolade er, at den er frisk. Derfor bliver chokoladerne hos Mortens Chokolade produceret og solgt på samme adresse. Alle chokolader bliver produceret i små oplag i takt med at de bliver solgt.
 
Smagsgaranti
Tanken bag Mortens Chokolade er at smagen er vigtigere end holdbarheden. Smag udvikler sig over tid. Derfor vil smagen i de chokolader, hvor der er brugt krydderier, teer og andre elementer der udvikler deres smag, naturlig forandre sig. Smag og holdbarhed er to forskellige ting. Alt chokolade hos Mortens Chokolade bliver smagsgaranteret 7-10 dage fra de er solgt – selvom holdbarheden altid er længere. Det er smagen af frisk chokolade.
 
Foto: Helge Jørgensen
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35